Els establiments turístics de la CETS de l’Alt Pirineu segueixen treballant per implantar estratègies de responsabilitat social en les seves empreses

Els assistents durant la formació al Refugi Vall de Siarb

La tercera sessió del curs de millora de la sostenibilitat en empreses turístiques s’ha fet avui des del Refugi de la vall de Siarb a Llagunes amb Josep M. Canyelles, especialista en aquest àmbit. En la sessió s’ha introduït, a partir del debat i experiència de les empreses participants, què és la responsabilitat social i com pot introduir-se en les empreses turístiques.

S’ha posat èmfasi en la responsabilitat laboral i en els reptes que representa motivar el personal i traduir els valors dels propietaris en valors empresarials en els que els treballadors se sentin identificats. Davant d’això s’han debatut diferents estratègies que podrien aplicar-se per aconseguir una major implicació i complicitat amb els treballadors. Una de les claus és tenir clar quin propòsit social mou les empreses, que sigui real i no només una qüestió de màrqueting, i com aquest es pot transmetre a clients i treballadors.

El curs el promou Sobirà Dinamic, l’Equip de Desenvolupament Local del Pallars Sobirà format per l’Ajuntament de Sort i el Consell Comarcal del Pallars Sobirà. Aquest s’emmarca en el grup d’actuacions previstes al Pla d’acció de la Carta Europea de Turisme Sostenible de l’Alt Pirineu, impulsat des del Parc Natural de l’Alt Pirineu, conjuntament amb els ens locals i les associacions professionals turístiques del territori, i està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back to top
Ves al contingut
Aneu a la barra d'eines