El Rei de la Selva

Cartell Rei LleóDIUMENGE 11 D’OCTUBRE
19.30 H
PAVELLÓ D’ESPORTS ELS TIL·LERS

Preu de l’entrada: 12 €
Venda anticipada a les oficines municipals i també
Ajuntament de Rialp · Ajuntament de Llavorsí · Ajuntament de la Guingueta d’Àneu · Oficina de Turisme d’Esterri d’Àneu · Oficina de Turisme del Pallars Sobirà · Oficina de Turisme del Pallars Jussà · Oficina de Turisme de la Pobla de Segur

Espectacle de circ i musical · Adaptació del guió original del Rei Lleó

L’Ajuntament de Sort i Gatzara Espectacles presenten El Rei de la Selva, un espectacle excepcional, fruit de la unió de les disciplines de les arts escèniques africanes, occidentals i asiàtiques conjuntament amb la fusió de les més sofisticades atraccions de circ premiades internacionalment.

Un espectacle únic carregat de valors familiars, que demostra la vinculació de cadascun de nosaltres amb les nostres arrels. El Rei de la Selva fa que l’espectador, a més de disfrutar-ne, reflexioni sobre els valors dels altres i de nosaltres mateixos, amb un cant al respecte i a l’amor a la natura.

El Rei de la Selva és un veritable tribut a una història de llegenda amb un espectacle musical i de circ, inèdit a Europa, amb temes musicals com El ciclo vital, Yo voy a ser el Rey León, Hakuna Matata o La noche del amor.

A més, podreu gaudir d’un grup de 20 ballarins i 10 actors que representaran números d’interpretació escènica, ball africà, dansa contemporània, ball líric i parkour.

Organitzen: Ajuntament de Sort · Gatzara Espectacles
Amb la col·laboració: Ajuntament de Rialp · Ajuntament de la Guingueta d’Àneu · Ajuntament d’Esterri d’Àneu · Ajuntament de Llavorsí · Consell Comarcal del Pallars Sobirà · Escola Àngel Serafí Casanovas · Consell Comarcal del Pallars Jussà · Ajuntament de la Pobla de Segur · Epicentre (Centre de Visitants del Pallars Jussà)

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top