El llop de Montamara

L’Ajuntament de Sort i Viena Edicions
ens complauen a convidar-vos a la presentació de la novel·la
El llop de Montamara
de Xavier Suescun

que faran Llàtzer Sibís, alcalde de Sort
i Agustí López, president del Parc Natural de l’Alt Pirineu

L’acte tindrà lloc el divendres 30 de desembre a 2/4 de 8 de la tarda
a l’Hotel Pessets, c/ Diputació, 3 de Sort

Aquest llibre ha editat amb la col·laboració de:  Consell Comarcal del Pallars SobiràAjuntament de SortAjuntament de LladorreIDAPACentre Comarcal LleidatàParc Natural de l’Alt Pirineu – Llibreria Solé – Hotel PessetsHotel CardósHotel Estanys BlausHotel Llacs de CardósApart-Hotel Pey

El llibre – En les primeres albors del segle XX se senten nítidament els udols angoixants del llop, la seva desaparició de les valls de Tavascan és imminent. Jan de Bernaduca, des de les bordes de Quanca i dins el seu repixat bressol, en rep d’alguna manera els efluvis subtils i creix en harmonia amb els durs dictats de la vall. El seu afany de llibertat, però, i de recerca a la qual no ha volgut posar límits l’impel·leix de les muntanyes a Barcelona. El Llop, a ciutat, es deixa embolcallar per la disbauxa del Paral·lel i l’aspiració a la utopia, sense adonar-se que al seu voltant tot s’esvallega. Amb tot, hi ha personalitats a qui haver estat xuclades per l’abisme fa capaces de gestes increïbles.

L’autorXavier Suescun va néixer el febrer del 1945 a Tavascan, cap de la Vall de Cardós, al Pallars Sobirà. Després de cursar estudis de filosofia, es va convertir en un rodamón escèptic i un cínic bel·ligerant. Aspre i anàrquic, viu a Olot, on, a l’empara d’una naturalesa exuberant, ha escrit la seva primera novel·la, El llop de Montamara.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top