El Campionat d’Espanya d’Eslàlom Olímpic reunirà més de 300 palistes a Sort

Cartell Campionat Espanya Eslàlom Olímpic

Campeonato de Espanya de Eslalom Olímpico

La competició, organitzada per l’Ajuntament de Sort, l’Associació Esportiva Pallars i Real Federación Española de Piragüismo tindrà lloc a Sort del 7 al 8 d’agost

Aquest proper cap de setmana Sort acollirà el Campionat d’Espanya d’Eslàlom Olímpic de la Real Federación Española de Piragüismo. El campionat se celebrarà al Camp de Regates l’Aigüerola, i compta amb l’organització de l’Associació Esportiva Pallars i l’Ajuntament de Sort a més de la mateixa Federació.

El dimecres 4 i el dijous 5 d’agost tindran lloc les sessions d’entrenaments oficials. El dissabte tindran lloc la primera i segona ronda classificatòria i el diumenge les semifinals, finals i entrega de medalles.

Campionat d’Espanya de Kayak Extrem

La competició, organitzada per l’Ajuntament de Sort, l’Associació Esportiva Pallars i Real Federación Española de Piragüismo tindrà lloc a Sort el 6 d’agost

El campionat d’Espanya de Kayak extrem consistirà en una contrarellotge al Camp de Regates l’Aigüerola. A les 10 hi haurà les classificatòries i tot seguit, quarts de final, semi-finals i finals. Una prova amena, espectacular i ràpida.

Campionat d’Euskadi i Gipuzkoa d’estil lliure

El mateix cap de setmana Sort també acollirà el Campionat d’Euskadi de Kayak Freestyle, de la Euskal Kanoe Ferakuntza / Federación Vasca de Piragüismo.

El dissabte a més tindrà lloc als Rulls del Mundial ICF el Campionat d’Euskadi de Kayak Freestyle, de la Euskal Kanoe Ferakuntza / Federación Vasca de Piragüismo.

campionat euskadi estil lliure 21

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back to top
Skip to content