El Campionat d’Espanya d’Eslàlom Olímpic reunirà més de 300 palistes a Sort

Cartell Campionat Espanya Eslàlom Olímpic

Campeonato de Espanya de Eslalom Olímpico

La competició, organitzada per l’Ajuntament de Sort, l’Associació Esportiva Pallars i Real Federación Española de Piragüismo tindrà lloc a Sort del 7 al 8 d’agost

Aquest proper cap de setmana Sort acollirà el Campionat d’Espanya d’Eslàlom Olímpic de la Real Federación Española de Piragüismo. El campionat se celebrarà al Camp de Regates l’Aigüerola, i compta amb l’organització de l’Associació Esportiva Pallars i l’Ajuntament de Sort a més de la mateixa Federació.

El dimecres 4 i el dijous 5 d’agost tindran lloc les sessions d’entrenaments oficials. El dissabte tindran lloc la primera i segona ronda classificatòria i el diumenge les semifinals, finals i entrega de medalles.

Campionat d’Espanya de Kayak Extrem

La competició, organitzada per l’Ajuntament de Sort, l’Associació Esportiva Pallars i Real Federación Española de Piragüismo tindrà lloc a Sort el 6 d’agost

El campionat d’Espanya de Kayak extrem consistirà en una contrarellotge al Camp de Regates l’Aigüerola. A les 10 hi haurà les classificatòries i tot seguit, quarts de final, semi-finals i finals. Una prova amena, espectacular i ràpida.

Campionat d’Euskadi i Gipuzkoa d’estil lliure

El mateix cap de setmana Sort també acollirà el Campionat d’Euskadi de Kayak Freestyle, de la Euskal Kanoe Ferakuntza / Federación Vasca de Piragüismo.

El dissabte a més tindrà lloc als Rulls del Mundial ICF el Campionat d’Euskadi de Kayak Freestyle, de la Euskal Kanoe Ferakuntza / Federación Vasca de Piragüismo.

campionat euskadi estil lliure 21

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back to top
Skip to content