Declaració de repulsa a la violència de gènere

Escut Ajuntament de Sort

Com Ajuntament de Sort volem manifestar la nostra ferma repulsa per tots aquells delictes d’agressió i violència que puguin posar en risc la nostra convivència com a poble. Però en especial davant d’aquells fets que darrerament han afectat directament a infants i joves de la nostra comunitat. Considerem que és un col·lectiu molt sensible, al qual hem de donar una protecció especial.

Manifestem així el nostre posicionament en contra d’aquelles actuacions incíviques i violentes que perjudiquen la normal convivència ciutadana i per això ens comprometem a treballar conjuntament amb les autoritats que pertoquin per evitar que es repeteixin incidents com els viscuts.

Volem també manifestar públicament el nostre suport a les persones afectades i a les seves famílies i transmetre’ls que poden comptar amb l’ajuntament per qualsevol necessitat.

Per tot plegat fem una crida a la responsabilitat de tothom per deixar en mans de la justícia casos com aquests i alhora vetllar per protegir als més febles.

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back to top
Ves al contingut
Aneu a la barra d'eines