Declaració de repulsa a la violència de gènere

Escut Ajuntament de Sort

Com Ajuntament de Sort volem manifestar la nostra ferma repulsa per tots aquells delictes d’agressió i violència que puguin posar en risc la nostra convivència com a poble. Però en especial davant d’aquells fets que darrerament han afectat directament a infants i joves de la nostra comunitat. Considerem que és un col·lectiu molt sensible, al qual hem de donar una protecció especial.

Manifestem així el nostre posicionament en contra d’aquelles actuacions incíviques i violentes que perjudiquen la normal convivència ciutadana i per això ens comprometem a treballar conjuntament amb les autoritats que pertoquin per evitar que es repeteixin incidents com els viscuts.

Volem també manifestar públicament el nostre suport a les persones afectades i a les seves famílies i transmetre’ls que poden comptar amb l’ajuntament per qualsevol necessitat.

Per tot plegat fem una crida a la responsabilitat de tothom per deixar en mans de la justícia casos com aquests i alhora vetllar per protegir als més febles.

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back to top
Skip to content