Crònica del concert de Raquel Andueza a Sant Víctor de Seurí

Divendres passat, 12 d’agost, l’església de Sant Víctor de Seurí va acollir el concert de la soprano Raquel Andueza, acompanyada a la tiorba per Jesús Fernández Baena, inclòs en el marc del Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP).

En aquest concert, que es pot considerar un èxit de públic pel centenar d’assistents que van omplir l’absis de l’església de Sant Víctor de Seurí, es va interpretar el repertori D’amore e tormenti, un intens i apassionat recorregut per àries, cantates i canzonettas del barroc italià del segle XVII.

Cal destacar l’entorn singular en què es va realitzar el recital, la intervenció artística de Santi Moix, artista molt vinculat a Seurí, a l’altar i les capelles perimetrals de Sant Víctor.

Amb aquest concert i els que han tingut lloc a Sort i Enviny, a més del Gastrofilm i les activitats incloses en el FeMAP social, tots ells en el marc del Festival de Música Antiga dels Pirineus, es referma l’aposta de l’Ajuntament de Sort per portar la cultura als veïns i visitants del nostre municipi posant de relleu el nostre patrimoni històric i cultural.

Per més informació sobre el projecte de Santi Moix a l’església de Sant Víctor de Seurí, podeu consultar aquesta entrada a la nostra pàgina web
http://sort.cat/una-pintura-contemporania-de-lartista-santi-moix-recobreix-linterior-de-lesglesia-de-sant-victor-de-sauri/

DSC_6453
DSC_6444
DSC_6433
DSC_6411

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top
Skip to content