Crida de materials per l’expo “Anys de cinema”

anys_de_cineEl mes d’octubre vinent l’Oficina de Turisme del Pallars Sobirà acollirà l’exposició itinerant Anys de cinema, organitzada per l’Associació Mostremp – Amics del Cinema de Tremp i que és un recorregut per la memòria dels cinemes i sales del nostre territori que durant anys han acollit projeccions, atès que parlar de l’impacte del cinema a les comarques pallareses és fer-ho de la història de la nostra societat i dels seus canvis de costums.

Malauradament, no han quedat massa rastres dels cinemes que hi ha hagut a Sort (al Casal Parroquial, a l’actual Cooperativa del Pallars, al Centre Republicà i a la vella Rectoria), motiu pel qual us demanem la vostra col·laboració.

Teniu fotografies dels antics cinemes de Sort? Guardeu cartells, programes de mà,  entrades o alguna altra cosa? Qualsevol record que pugueu tenir serà ben rebut!

Si-us-plau, si podeu col·laborar feu-nos arribar els vostres materials a les oficines municipals, obertes de dilluns a divendres de 10 del matí a 2 del migdia, o poseu-vos en contacte amb nosaltres a la bústia info@sort.cat, la vostra col·laboració quedarà acreditada en els materials de difusió de l’exposició.

L’exposició Anys de cinema és una realització de l’Associació Mostremp itinerant per les comarques del Pallars Jussà i el Pallars Sobirà i que a Sort compta amb el suport de l’Ajuntament de Sort i el Consell Comarcal del Pallars Sobirà.

+info http://www.mostremp.cat/sobre-rodes/

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top
Skip to content