Copa del Món d’Estil Lliure 2014

Benvolguts/des,

Aquest estiu, Sort acollirà la 3a edició de la Copa del Món de Caiac d’Estil Lliure, del 7 al 13 de juliol. Es tracta d’una competició d’àmbit internacional on es preveu la participació d’entre uns 250 i 300 atletes.

La setmana següent tindrà lloc el 51è Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa on també es compta amb una alta participació a través de les proves oficials previstes i de l’Open de Ràfting Nocturn i d’Esquimotatge, competicions molt arrelades al Ral·li.

Amb motiu d’aquests dos esdeveniments, l’Ajuntament vol fer extensible la possibilitat d’organitzar actes i activitats a petició de qualsevol entitat o agrupació que hi estigui interessada. Aquestes activitats, un cop concretades amb l’organització, seran publicades al programa de mà i a la pàgina web. A banda, si ja hi ha alguna activitat prevista que pugui ser inclosa dins el programa també serà ben rebuda.

La voluntat de l’organització és enriquir al màxim aquest programa, i contribuir en què totes les persones que vinguin s’enduguin un bon record de Sort, del Pallars Sobirà i que tinguin ganes de tornar!

La data límit per fer les propostes és el dilluns 9 de juny.

Moltes gràcies i esperem les vostres propostes!

Més informació i contacte
Maria Tuneu, tècnica AODL
Tel. 973 620 999 (Casa Xorret)
e-mail: mtuneu@sort.cat

 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top