Concurs Instagram del Carnaval de Sort

El Carnaval 2016 es viu al carrer i a les xarxes socials. Volem veure com viviu i veieu la festa, per això us animem a participar al Concurs de Fotografia Instagram de Carnaval.

Feu una foto, penjeu-la amb l’etiqueta #carnavalsort2016 i participeu al concurs que es regirà per les bases següents:

 1. Les imatges han de correspondre al període del Carnaval d’enguany (del 6 al 9 de febrer), tot i que es podran presentar fins el 14 de febrer.
 2. Per a participar el concurs s’haurà de tenir un compte a Instagram amb un perfil públic i respectar les condicions d’aquesta xarxa, seguir el perfil de l’Ajuntament de Sort (@ajuntamentsort) i penjar la fotografia amb l’etiqueta #carnavalsort2016
 3. Cada participant podrà presentar tantes fotos com vulgui.
 4. El jurat designat per l’Ajuntament de Sort i la Comissió de Festes estarà format per:
  a) 2 representants de l’Ajuntament
  b) 2 representants de la Comissió de Festes
  c) 2 fotògrafs professionals
 5. Els premis seran els següents:
  a) 1r premi: una càmera d’acció
  b) 2n premi: una polsera quantificadora
  c) 3r premi: un pal de selfie
 6. El nom del guanyador/a es farà públic a Instagram, Twitter, Facebook i a les webs www.sort.cat i www.sortturisme.com
 7. El guanyador podrà contactar amb l’Ajuntament de Sort (telèfon 973 620 010 · e-mail info@sort.cat) per concretar la manera de recollir el premi
 8. Els drets de les imatges presentades seran sempre propietat de l’autor en copropietat amb Instagram (tal com marquen les normes d’Instagram). Tot i això, els participants cedeixen a l’Ajuntament de Sort els drets per utilitzar-les, per tot allò que es cregui convenient, excepte la seva venda, i sempre mencionant l’autor de la fotografia.
 9. La participació al concurs comporta l’acceptació plena de les bases i del dictamen del jurat, així com l’autorització per divulgar públicament totes les fotografies pels canals de comunicació de l’Ajuntament de Sort. El veredicte del jurat és inapel·lable.

2 Comments

  • Hola, el programa s’ha distribuït aquest cap de setmana entre els comerços i les entitats del poble i es publicarà en breu a la nostra pàgina web, gràcies per la vostra comprensió.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top