Concurs de disfresses

Carnaval de Sort 2011
CONCURS DE DISFRESSES

Dimarts 8 de març a partir de les 16.30 h durant la passa de Carnaval
Lliurament de premis al Pavelló d’Esports durant el ball de tarda/nit
Consulteu també el programa de festes del Carnaval [www]

BASES DEL 1R CONCURS DE DISFRESSES DE CARNAVAL SORT 2011

Data, hora i lloc
Dimarts dia 8 de març durant la passa de Carnaval que es realitzarà pels carrers de Sort a partir de les 16.30 h

Participants
Totes les persones que portin disfressa a la passa de Carnestoltes del dimarts dia 8 de març

Categories
S’estableixen 2 categories a premiar: millor disfressa individual o de parella i millor disfressa de grup. En total es repartiran 2 premis.
Individual o de parella
A efectes de categoria d’atorgament de premis, es considerarà disfressa individual o de parella aquelles que no estiguin vinculades temàticament amb cap altra de la que formi un grup.
Grup
A efectes de categoria d’atorgament de premis, es considerarà grup el conjunt de 3 o més persones disfressades que comparteixin una temàtica comú evident.

Valoracions
A efectes de concurs, es valorarà l’elaboració i originalitat de la disfressa, el maquillatge o complements que l’acompanyin i la caracterització gestual que dugui a terme la persona disfressada.

Jurat
El jurat estarà format per membres integrants de la Comissió de Festes i de l’Ajuntament de Sort presents a la decisió. El jurat serà itinerant i es mourà durant tot el recorregut de la passa. El jurat estarà facultat per decidir en aquells aspectes que no estiguin recollits en les presents bases i la seva decisió serà inapel·lable. Els membres del jurat no aniran identificats. El veredicte del jurat serà inapel·lable, fins i tot en el cas que algun premi es pugui declarar desert.

Lliurament de premis
El veredicte del jurat es farà públic durant el ball de tarda/nit del mateix dimarts que tindrà lloc al Pavelló d’Esports municipal de Sort. 

Organitza: Comissió de Festes de Sort
amb el suport de l’Ajuntament de Sort
Nota: Les imatges que enregistri l’organització durant el transcurs de la desfilada i del concurs podran ser publicades per l’Ajuntament de Sort per a elaborar material gràfic relatiu a la promoció de les festes del municipi.


0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top
Skip to content