Concurs de disfresses

BASES DEL II CONCURS DE DISFRESSES DE CARNAVAL – SORT 2012

Data, hora i lloc
Dimarts 21 de febrer, durant la passa de Carnaval que es realitzarà pels carrers de Sort a partir de les 16.30 h

Organitzat per
Ajuntament de Sort i la Comissió de Festes de Sort

Participants
Totes les persones que portin disfressa a la passa de Carnaval del dimarts dia 21 de febrer

Categories
S’estableixen 2 categories a premiar: millor disfressa individual o de parella i millor disfressa de grup. En total es repartiran 2 premis.

  • Individual o de parella
    A efectes de categoria d’atorgament de premis, es considerarà disfressa individual o de parella aquelles que no estiguin vinculades temàticament amb cap altra de la que formi un grup.
  • Grup
    A efectes de categoria d’atorgament de premis, es considerarà grup el conjunt de 3 o més persones que comparteixin una temàtica comú evident.

Valoracions
A efectes de  concurs, es valorarà l’elaboració i originalitat de la disfressa, el maquillatge o complements que l’acompanyin i la caracterització gestual que dugui a terme la persona disfressada.

Jurat
El jurat estarà format per membres integrants de la Comissió de Festes i de l’Ajuntament de Sort presents a la decisió. El jurat serà itinerant i es mourà durant tot el recorregut de la passa. El jurat estarà facultat per decidir en aquells aspectes que no estiguin recollits en les presents bases i la seva decisió serà inapel·lable. Els membres del jurat no aniran identificats. El veredicte del jurat serà inapel·lable, fins i tot en el cas que algun premi es pugui declarar desert.

Lliurament de premis
El veredicte del jurat es farà públic durant el ball de tarda/nit del  mateix dimarts que tindrà lloc al Pavelló d’Esports de Sort.
Les imatges que enregistri la organització durant el transcurs de la desfilada i del concurs podran ser publicades per l’Ajuntament de Sort per a elaborar material gràfic relatiu a la promoció de les festes del municipi.

La participació en el concurs suposa la total acceptació d’aquestes bases.

+ informació – Programa de Festes Carnaval 2012 [www]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top