Concert del Cor de Cambra de la Diputació de Girona

MOTETS DE J.S. BACH
Cor de Cambra de la
Diputació de Girona

Intèrprets
David Malet, orgue · Urko Larrañaga, violoncel · Pablo Larraz, direcció

Programa
Motets de J. S. Bach

Divendres 21 de juliol a les 10 de la nit
a l’Església de Sant Feliu
Preu: 10 € – 15 € (consulteu tarifes a femap.cat)
Venda anticipada a femap.cat, l’Ajuntament de Sort i l’Oficina de Turisme
Disponible pack turístic amb allotjament i visita a la Presó-Museu del Camí de la Llibertat!

Els motets de Johann Sebastian Bach són potser un dels millors exemples de la capacitat creativa de l’autor, a partir de la comunicació essencial amb l’herència rebuda. Aquest gènere està arrelat a la tradició del motet baixmedieval i renaixentista. Bach sabé reinterpretar-los d’una manera magistral, desenvolupà unes obres alhora sòlides i imaginatives, amb tractaments harmònics i contrapuntístics agosarats i extraordinaris.

El Cor de Cambra de la Diputació de Girona, de la mà de Pablo Larraz, assumeix aquest gran repte de la interpretació amb la satisfacció i el plaer de poder-lo oferir al públic.

Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) 2017

El Festival de Música Antiga dels Pirineus va iniciar l’1 de juliol una nova edició, la 7a, que enguany portarà onze concerts a les comarques pallareses entre els mesos de juliol i agost. En total, el certamen ha programat 49 concerts en un total de 39 municipis, 10 dels quals del Pallars, que acolliran les actuacions que conformen el festival de música antiga més gran d’Europa.

Els municipis pallaresos que participaran en la 7a edició del FeMAP són la Pobla de Segur, Tremp, Salàs de Pallars, la Torre de Capdella, Castell de Mur, Esterri d’Àneu, Alt Àneu, Sort, la Guingueta d’Àneu i Lladorre. De tots ells, el Castell de Mur i Lladorre s’han unit aquest any al festival, que enguany proposa un programa ambiciós tant pel que fa al nombre de municipis que abraça com al nivell artístic de les formacions musicals.

El festival continua creixent amb una oferta variada que combina música, patrimoni i turisme, i que tornarà a barrejar els concerts amb altres activitats, com ara visites guiades a l’entorn o al patrimoni dels llocs on es realitzen els concerts, degustacions o actes culturals.

+info www.femap.cat || descarregueu llibret informatiu edició 2017 (www)

 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top