Concert de Raquel Andueza i Jesús Fernández Baena

raquel-anduezaRAQUEL ANDUEZA I
JESÚS FERNÁNDEZ BAENA
D’amore e tormenti

Divendres 12 d’agost, a les 10 de la nit
a l’Església de Sant Víctor de Seurí
Entrades tarifa B: de 12 € a 18 €
consulteu condicions i venta en línia a 
http://www.femap.cat/programacio/entrades

Raquel Andueza, soprano
Jesús Fernández Baena, tiorba

Programa del concert

Obres de B. Ferrari, J.H. Kapsberger, S. Landi, T. Merula, C. Monteverdi, G.F. Sances i B. Strozzi

D’amore e tormenti va resultar ser l’impuls definitiu del duo format per Raquel Andueza i Jesús Fernández Baena en el món de la música antiga. L’extraordinària veu de la Raquel acompanyada pel tiorbista sevillà Jesús Fernández, oferiran un intens i apassionat reconegut per àries, cantates i canzonettas del primer barroc italià del segle XVII.

El 2003 fundaren un duo especialitzat en música italiana del segle XVII i el 2010 el grup La Galania, amb el qual viatgen per tot el món interpretant música barroca espanyola i italiana. Quatre anys més tard, el grup va ser guardonat com a millor grup barroc per l’Associació de Grups Espanyols de Música Antiga.

Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP)

El Festival de Música Antiga dels Pirineus arriba enguany a la sisena edició, oferint concerts en gairebé una trentena de poblacions catalanes. El FeMAP, a més de recuperar la música antiga d’aquesta zona, intenta també contribuir a despertar l’interès pel patrimoni dels pobles que hi participen com a seus.

El certamen es consolida així com el més gran d’Europa en el seu gènere. L’any passat, prop de 4.500 persones van assistir als 46 concerts, 3 passejos musicals i 6 sessions Gastrofilm que van tenir lloc durant l’estiu del 2015.

Aquest any, el FeMAP es va inaugurar el dia 1 de juliol amb una producció pròpia que va interpretar Les quatre estacions de Vivaldi, amb una orquestra constituïda amb músics professionals dels Pirineus. Durant dos mesos, els concerts se succeiran en 28 municipis.

+info www.femap.cat

Femap_2016

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top