Concert de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell

Col·legiata Gerri SalPASSIÓ RUSSA!
Concert de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC
Director: Alfons Reverté
Diumenge 14 d’abril, a les 18 h
Col·legiata de Gerri de la Sal
Entrada gratuïta

S’interpretaran les peces

Russian i Ludmilla. Obertura de M. Glinka
Simfonia núm. 5, opus 64 de P.I. Txaikovski

Durada del concert: 70 minuts

La música russa neix d’una terra on el fred i la passió van de la mà. L’OJC us proposa en aquestapassiorussa ocasió un viatge al món musical d’un dels grans compositors russos, P.I. Txaikovski, autor de cèlebres pàgines de la història de la música, com el seu concert per a piano o com aquesta bellíssima i monumental Simfonia número 5, impregnada de força, sentiment i passió. Passió russa!

Músics de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida

Violins I: Joan Sancho (concertino) · M. del Mar Aldomà · Fernando Cleves · Oriol González · Roger Junyent · Josep Manresa · Rebeca Olmedo · Victòria Pissarenko · Ruben Herrera · Marcel Pascual
Violins II: Conxa Boyero · Núria Caballé · Joan Marsol · Núria Pascual · Andrea Pérez · Virgínia Sanagustín · Joan Benavent · Maria Ballesteros
Violes: Xavier Balcells · Eduard Boleda · Mònica Cruzata · Albert Flores · Neus Garravé · M. José Segovia
Violoncels: Jordi Gallén · Marta Llona · Quico Pugés · Ònia Tomàs · Teresa Valls
Contrabaixos: Rafael Esteve · Alejandro Frankel · Guillermo Prats
Flautes: Fedra Borràs · Xesco Grau · Arnau Millà
Oboès: Encarna Monzó · Bernat Farreras
Clarinets: Mateu Ferré · Víctor Lleixà

Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC (www)

L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida (OJC), promoguda per la Fundació Julià Carbonell i amb l’impuls de la Diputació de Lleida, va néixer l’any 2002 com a eina cultural al servei de tot el territori i amb un objectiu ben clar: facilitar l’accés a la música simfònica i de cambra a tots els ciutadans sense excepció. La Paeria de Lleida, conscient de la importància i significació que representa l’Orquestra, se suma també com a entitat que participa i dóna suport a l’Orquestra.

Així doncs, l’Orquestra neix amb la vocació de desplaçar-se habitualment a tots els indrets del territori per tal d’acostar a tothom la seva programació de concerts de manera continuada. Tant és així que l’Orquestra engegarà en breu el projecte social L’Orquestra, amb tu!, amb el qual es pretén dur la música fins a hospitals, escoles i casals de gent gran, tot trencant barreres i limitacions per tal de fer de la música un dret accessible a tothom. A part d’aquest projecte social, però, l’Orquestra també s’implica amb altres projectes de recerca musicològica que impulsen i incentiven la creació musical actual.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top