Comencen les obres de l’SkatePark Municipal de Sort

Model 3D de la primera fase de l'skatepark

A principis de juny han començat les obres del futur skatepark municipal de Sort. Es tracta d’un projecte que fa molt de temps es treballa des de la regidoria d’Esports amb la participació dels futurs usuaris i que finalment veurà la llum aquest estiu en una primera fase.
 
La zona on s’ubicarà és entre la piscina municipal i l’Escola de piragüisme. A més a més de donar resposta a una demana de joves, complementarà la zona esportiva amb un equipament que recuperarà la zona i la seva utilitat pública.
 
El projecte proporcionarà un espai dissenyat per a la pràctica del Skateboard.

S’han pres com a factors determinants:

  • La pista serà una instal·lació oberta a l’ús de tota la ciutat.
  • La pista ha estat desenvolupada en col·laboració amb els futurs usuaris.
  • El projecte ha respectat en la mesura del possible la vegetació existent i la integració de la pista a la mitjana sense alterar en excés la visió unitària lineal de la zona enjardinada.
  • El funcionament de la via garanteix que en cap cas no es violaran els màxims patrons acústics de confort dels elements particularment sensibles.

De moment el projecte contempla realitzar una primera fase que es detalla a les següents imatges, tot i que el projecte final és més ampli i es preveu, fins i tot, fer una campanya de micromecenatge.

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back to top
Skip to content