Cicle Gaudí – “Superlopez”

L’Ajuntament de Sort ha signat un conveni amb l’Acadèmia del Cinema Català per a l’adhesió al Cicle Gaudí – Circuit Estable de Cinema Català, que ens permetrà projectar novetats de cinema català a un preu inferior a les sales comercials cada tercer diumenge de mes a les 18.30h

El Cicle Gaudí té per objectiu crear un hàbit de consum del nostre cinema amb una certa regularitat, amb preus ajustats i especialment allà on no hi ha sales de cinema comercials, i a més vol donar visibilitat al talent i l’autoria catalana.

PROMO ESPECIAL SUPERLOPEZ!! Si et dius Lopez de cognom tens entrada 2×1 (dues entrades al preu d’una) presentant el DNI a taquilla!

+ Preu estàndar: 4,5 €
+ Preu reduït: 3 € (jubilats, Carnet Jove i altres)
+ Promocions 2×1 (carnet subscriptor La Vanguardia / Segre i altres)

La pel·lícula de maig – Superlópez

Data: diumenge 19 de maig
Hora: 2/4 de 7 del vespre (18.30h)
Lloc: Cinema-Teatre Els Til·lers
Film: Superlópez

Un film de Javier Ruiz Caldera ||
Amb Dani Rovira · Alexandra Jiménez · Maribel Verdú
2018 || 107 min. || Qualificació: tots els públics

La història

Està clar que tota llegenda té un començament, però a en Jan, un dels il·lustradors més importants del nostre país, se li va oblidar explicar-nos el de Juan López, la paròdia castissa de Superman. Quan va descobrir els seus poders? D’on ha tret aquestes malles o per què es va convertir en un heroi? Aquestes són algunes de les preguntes que Javier Ruiz Caldera en la direcció i Borja CobeagaDiego San José en el guió, estan disposats a resoldre a Superlópez, una comèdia sansa massa superpoders.

Basada en les aventures del personatge creat pel dibuixant Jan, Superlopez arriba a les pantalles del Cicle Gaudí de la mà de Javier Ruiz Caldera

+ info web Cicle Gaudí

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top