Cicle Gaudí: “Els dies que vindran”

L’Ajuntament de Sort ha signat un conveni amb l’Acadèmia del Cinema Català per a l’adhesió al Cicle Gaudí – Circuit Estable de Cinema Català, que ens permetrà projectar novetats de cinema català a un preu inferior a les sales comercials cada tercer diumenge de mes a les 18.30h

El Cicle Gaudí té per objectiu crear un hàbit de consum del nostre cinema amb una certa regularitat, amb preus ajustats i especialment allà on no hi ha sales de cinema comercials, i a més vol donar visibilitat al talent i l’autoria catalana.

+ Preu estàndar: 4,5 €
+ Preu reduït: 3 € (jubilats, Carnet Jove i altres)
+ Promocions 2×1 (carnet subscriptor La Vanguardia / Segre i altres)

La pel·lícula de setembre – Els dies que vindran

Data: diumenge 15 de setembre
Hora: 2/4 de 7 del vespre (18.30h)
Lloc: Cinema-Teatre Els Til·lers
Film: Els dies que vindran

Un film de Carlos Marqués-Marcet ||
Amb David Verdaguer · Maria Rodríguez · Albert Prat · Sergi Torrecilla
2019 || 94 min. || Qualificació: +12

La història

Després de 10.000 kmTierra firme, Carlos Marqués-Marcet torna a la direcció per abordar una realitat contemporània en les seves arestes més íntimes i privades.

Els dies que vindran és el minuciós relat de l’embaràs de la Vir (Maria Rodríguez) i el Lluís (David Verdaguer) que al llarg de nou mesos han d’aprendre a ser tres quan ni tan sols havien tingut temps d’aprendre a ser dos. Durant aquests mesos, la vida d’aquesta parella barcelonina farà un gir enorme: viuran les seves pors i alegries, les seves expectatives i realitats, però també la manera en què aquest esdeveniment afecta a la seva relació i la manera en què s’enfronten a la vida que tenen davant seu.

Sense tòpics ni sentimentalismes i utilitzant l’embaràs real de la parella d’actors, s’explora la dificultat de compartir amb l’altre l’experiència profundament transformadora d’aquest procés.

«Una visió profunda, íntima i naturalista del mal que pot fer l’embaràs a una relació (…) Tracta la complexitat de les emocions de la situació amb molta delicadesa i compassió».
Jonathan Holland – The Hollywood Reporter

+ info web Cicle Gaudí

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top