Buida el cap de casa!

setmana-europea-prevenció-residusMercat de Segona Mà “Buida el cap de casa”

Diumenge 7 de desembre de 2014
a la Plaça Major de Sort
Horari: de 09.30 h a 14.00 h

Dins de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, i en col·laboració amb el Consell Comarcal i la Deixalleria de Sort, hem organitzat un mercat de segona mà.

Tothom que vulgui podrà muntar la seva parada i portar les seves coses per vendre. Us podeu inscriure per e-mail (capdecasasort@gmail.com) i per aquella via us informarem dels detalls de l’organització. En cas de no tenir correu electrònic truqueu al tel. 629 75 64 53 (Luisa), preferentment de 9 a 12 h.

El motiu principal és donar una segona oportunitat a tot allò que ja no utilitzem o no necessitem però que no volem llançar. D’aquesta manera farem que algú altre ho aprofiti, alhora que reduïm els residus generats.

Amb aquesta mateixa motivació l’organització muntarà una parada solidària on podreu portar tot allò que vulgueu donar i que es pugui reaprofitar. També ho podeu portar abans d’aquest dia a la Deixalleria (indiqueu que és per al mercat) o contactant per telèfon o correu electrònic. Així ho podrem triar i condicionar amb més temps.

Tot el que aporteu es posarà a la venda i els beneficis aniran destinats al projecte social El cap de casa. Es tracta d’una entitat sense afany de lucre, l’activitat principal de la qual serà recollir tota classe d’objectes, roba, mobles i qualsevol producte que pugui tenir una segona vida. Un cop seleccionats, es condicionaran per poder-los comercialitzar a un preu simbòlic. Amb això és pretén aconseguir reduir els residus produïts, potenciar el consum de productes reutilitzats i, al mateix temps, crear llocs de treball per a persones amb dificultats.

Aquelles persones interessades en aquest projecte podeu donar el vostre e-mail o telèfon per rebre més informació. També podeu contactar si voleu col·laborar-hi de qualsevol manera, ja sigui entregant material re-aprofitable, mitjançant aportacions econòmiques o simplement per fer-nos arribar les vostres idees o suggerències.

Si per algun motiu aquest projecte no es pogués dur a terme, tant el material com els diners aconseguits al mercat es donarien a la Creu Roja o a altres associacions del Pallars amb fins socials.

Moltes gràcies per participar!

Organitza: El Cap de casa
Col·laboren: Ajuntament de Sort · Consell Comarcal del Pallars Sobirà

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top