Ara és l’hora

CARTELL 11SVia Catalana 2014
Units per un país nou

Autocars Pallars Sobirà-Barcelona

Sortida des de Sort a les 10:00 h

Informació i inscripcions
Àssua Viatges · Av. Flora Cadena, 5 (Rialp) ·
Tel. 973 620 668 / 610 788 522
isabel@assuaviatges.com
Núm de compte: 2100-3977-74-0200012837
Concepte: Nom i cognom + Via Catalana 2014
Preu per persona: 15 €

Inscripcions a la Via Catalana

  • Entra al web www.araeslhora.cat i inscriu-te al tram 29, la franja que vulguis, imparells groc, parells vermell
  • Rebràs un correu electrònic amb un enllaç, has de validar la inscripció abans de 24h
  • Rebràs un altre correu confirmant que estàs a la Via
  • També et pots apuntar telefònicament trucant al 902 811 194
  • Si vols que t’ajudem a inscriure’t, l’Assemblea Territorial Pallars Sobirà per la Independència (ANC) t’atendrà dimecres 27 d’agost, de 20.30 a 21.30h, a Sala de Plens

Reunió informativa
Dimecres 27 d’agost · 19 h · Sala de Plens de l’Ajuntament

Des de l’Ajuntament de Sort estem preparant la commemoració de la Diada de l’11 de Setembre, tenint en compte que és un any especial en un sentit més històric que aglutina el Tricentenari del 1714 i la futura consulta popular del 9 de novembre. Amb tot això, arreu de Catalunya s’estan preparant uns actes més significatius que en els darrers anys que requereixen la implicació de tots i totes, especialment de les entitats que treballen activament per una societat més justa, més solidària, més cultural, més esportiva, més ètica, més humana, etc.

general moraguesAixí doncs, a Sort el proper 11 de Setembre ens agradaria comptar amb vosaltres en els actes de l’ofrena floral al General Moragues i la posterior lectura del manifest previstos al matí abans de la sortida dels autobusos cap a la V de Barcelona. De la mateixa manera, a la tarda pels qui no puguin desplaçar-se fins a Barcelona, està prevista la formació d’una V a Sort (entre els carrers Av. Comtes de Pallars i C. Professor Fassman) i una ballada de sardanes, i d’aquesta manera fer la nostra petita contribució a l’acte nacional.

No obstant, pensem que aquests actes es podrien complementar amb noves propostes i incloure la vostra col·laboració, i és en aquest sentit que us proposem de fer una reunió el proper dimecres dia 27 a les 19h a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sort, per compartir amb vosaltres el programa provisional i parlar conjuntament sobre quina és la idea de celebració que es voldria dur a terme aquí.

Paral·lelament en la mateixa trobada membres de l’Assemblea Nacional Catalana vindran a explicar com s’han fer les inscripcions per participar de la V organitzada a Barcelona i a resoldre altres dubtes i qüestions.

Organitza: Assemblea Territorial Pallars Sobirà per la Independència
Amb el suport de l’Ajuntament de Sort

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top