Adelaida Aytés dimiteix com a regidora de l’Ajuntament Sort

Adelaida Aytés, regidora a govern de Sumem-AM, i tinent alcalde va presentar la seva dimissió el passat dimarts 21 de maig al ple ordinari de l’Ajuntament de Sort.

La regidora ja portava 5 anys al consistori i va manifestar que la seva decisió es devia a circumstàncies personals i professionals. Al proper ple serà substituïda per Lennert Bervoets, número 6 de la formació Sumem-AM.

L’alcalde, els companys de govern i els grups de l’oposició van tenir unes paraules de comiat i li van manifestar els seu agraïment per la feina feta durant tots aquests anys, així com per la seva dedicació i la seva implicació. Ella també va llegir una carta de comiat que reproduïm a continuació:

21 de maig de 2024

Primerament, vull expressar la meva més sincera gratitud a tota la gent que vau confiar en mi i em vau donar l’oportunitat de servir-vos des d’aquest ajuntament. Ha estat un privilegi aportar un granet de sorra per que les festes seguessin un moment de fer poble.

També vull demanar disculpes per la meva decisió de cessar el meu lloc de regidora prematurament, tot just començar la legislatura. És un decisió que no he pres a la lleugera però les circumstàncies personals i professionals m’han portat a prendre aquest camí. Espero que pugueu entendre i respectar la meva decisió.

Agrair als companys i companyes de grup, tant de Sumem com de Som Poble perquè van confiar amb que podia ser una peça per al grup que van formar. Tan un com l’altre, creats des de la il·lusió, les ganes de treballar i l’entusiasme per fer coses pel nostre municipi. A totes elles, gràcies per tota la feina feta, per tot el que hem compartit i sobretot per tot el que faran.

Durant aquest 5 anys a l’ajuntament he après molt al costat de tot el personal tècnic, agrair als treballadors/res de l’ajuntament, que amb la seva dedicació i professionalitat han fet possible la realització de tots els projectes en els que hem treballat plegats. Sou una part indispensable de l’èxit d’aquesta comunitat, la vostra feina moltes vegades és poc agraïda i poc valorada però sempre esteu al peu del canó. Ha estat un honor haver compartit aquesta experiència amb vosaltres i especialment amb la Gadi.

No puc marxar sense agrair profundament a l’alcalde, per la seva col·laboració i suports constants. Baldo, enyoraré treballar conjuntament amb tu, les teves trucades per consensuar petits detalls del dia a dia a l’ajuntament. Crec que estàs fent molt bona feina i encara la faràs millor. Moltes gràcies per tot el que m’has ensenyat aquests anys, per tots els moments viscuts, els bons i el no tan bons. M’ha fet sentir una gran persona al teu costat. Sempre m’has ajudat en tot, i has cregut en mi quan de vegades ni tan sols jo hi creia. Tens una gran virtut i és que al teu costat les coses són fàcils i engrescadores.

Tot i que deixo el meu càrrec de regidora, vull que sapigueu que continuaré treballant i implicada en les coses que es fan al nostre poble. Sort sempre estarà al meu cor i continuaré disposada a aportar el meu granet de sorra pel fer-lo millor.

Moltes gràcies a tots i totes per la vostra compressió i suport. Confio plenament que sou un gran equip i que Sort està en bones mans.

Adelaida Aytés

Més informació a:

https://www.pallarsdigital.cat/noticia/19985/adelaida-aytes-dimiteix-com-a-tinent-alcaldia-sort

Back to top
Skip to content
Aneu a la barra d'eines