Acte institucional del Dia de les Dones a l’Alt Pirineu

diadones-mailchimpEl darrer dimarts, 8 de març, va tenir lloc a l’Oficina Comarcal de Turisme del Pallars Sobirà l’acte institucional del Dia de les Dones a l’Alt Pirineu, amb l’assistència d’una seixantena de persones.

El senyor Raimon Monterde, alcalde de Sort, ha donat la benvinguda als i les assistents i la presentació ha estat a càrrec de la senyora Maria Rosa Amorós, delegada del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, i la senyora Maria Carmen Cartelló, coordinadora territorial de l’Institut Català de les Dones a la província de Lleida. Seguidament la senyora Anna Panisello, vicepresidenta del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, ha fet la lectura del manifest institucional del 8 de març.

En l’acte també han participat els Alumnes de 4t d’ESO de l’INS Hug Roger III de Sort, els quals han fet una lectura de poemes, i l’Associació de Sardanistes de Sort, les quals han promogut una ballada popular de sardanes.

La cloenda de l’acte ha estat a càrrec del senyor Llàtzer Sibís, president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, el qual ha reiterat l’agraïment a totes les iniciatives i recursos que es destinen a promoure la igualtat entre homes i dones.

Crònica gràfica de l’esdeveniment

Aquesta galeria inclou també imatges del contacontes Dones en femení que va tenir lloc al Casal de Gent Gran

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top