50 anys del Ral·li de Piragüisme de la Noguera Pallaresa

50è Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa
Benvolguts veïns i veïnes, amics i amigues,

L’any 1964 el riu Noguera Pallaresa, al seu pas per Sort, va acollir la I edició del Ral·li Internacional de Piragüisme de la Noguera Pallaresa (la RFEP ho recull aquí). Han passat doncs cinquanta anys d’aquesta data assenyalada, que l’Ajuntament de Sort, en col·laboració amb l’Arxiu Comarcal del Pallars Sobirà, vol commemorar amb el relleu que es mereix el 50è Ral·li Internacional de Piragüisme de la Noguera Pallaresa.

És per aquest motiu que us fem una crida a tots els veïns i veïnes del poble, amb el prec que feu extensiu aquest missatge a tothom que li pugui interessar, demanant-vos la col·laboració en l’organització d’una exposició en què es reflecteixi el relleu històric i esportiu d’aquest esdeveniment.

Com ens podeu ajudar? Porteu-nos a l’Arxiu (es retornarà el material) els vostres records del Ral·li: fotografies, vídeos, cartells i qualsevol mena d’objecte o document (tríptics, samarretes, vestuari esportiu…) relacionat amb el Ral·li al llarg dels seus cinquanta anys d’història. Animeu-vos i porteu-nos-ho durant aquest mes de febrer, la vostra col·laboració quedarà palesa en el catàleg de l’exposició i en els altres materials commemoratius que s’editin.

I a més a més restem a la vostra disposició per qualsevol suggeriment que en vulgueu fer arribar per fer-la ben grossa amb motiu del 50è Ral·li, comptem amb vosaltres!

Si voleu més informació contacteu amb turisme@sort.cat

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back to top
Skip to content