4t Mostremp sobre Rodes

Dimecres 5 d’agost, a les 10 de la nit
A la plaça Elionor de Pallars (vora el Consell Comarcal)
Entrada lliure i gratuïta!

Projecció dels curtmetratges premiats al Mostremp 2014

mostrempEspés (2013, 13′) || Tànit Fernàndez i Isaac Rodríguez (+info)
La Fina, el Ramón, el Delfino i la Milagros, les 4 persones que encara hi viuen narren la història d’Espés, un poble de la Ribagorça aragonesa. S’hi fa palès el pas del temps sobre el poble, reflexionant sobre el que ha estat, el que encara és i el que passarà quan ells ja no hi siguin.

Saskia (2011, 12′) || Elia Ballesteros (+info)
Betty MacAllister sempre ha portat una vida organitzada i tranquil·la, entregada completament a la seva família. Però, als seus 75 anys, Betty s’ha quedat sola. Està convençuda que ha de canviar la seva vida, l’únic problema és que no sap com.

Porsiemprejamón (2014, 24′) || Ruth Díaz (+info)
És el dia de la boda de Ruth. Poc abans de donar el sí, vull a la núvia li assalten els dubtes i ningú millor que el seu amic Asier per ajudar-la a afrontar aquests moments decisius. Es coneixen des de petits i la seva complicitat va més enllà d’una simple amistat: s’entenen amb la mirada, amb els gestos…

Loco con ballesta (2012, 17′) || Kepa Sojo (+info)
Pedro i el seu fill Javier van a la muntanya a buscar bolets. Mentrestant, les autoritats informen de la presència d’un boig amb una ballesta a la zona.

Collegats (2014, 3′) || Anna Soldevila (+info)
Collegats és un espai natural, on conflueixen la fauna, la flora, una pisatge i una geologia singulars. És on aflora la natura pirinenca en la seva essència més pura.

L’acte s’acompanyarà de degustació gratuïta de la cervesa artesanal La Masovera

Què és el Mostremp?

L’organització del Mostremp – Cinema Rural al Pallars, a càrrec de l’Associació Amics del Cinema de Tremp i l’Ajuntament de Tremp, té la finalitat de crear un festival que arreli al territori. L’elecció de la temàtica – rural – vol ser un pont entre el cinema i la comarca, en una geografia – la del Pallars Jussà – que al llarg dels anys ha estatmarcada per una forma de vida rural. En un futur, es vol que aquesta mostra evolucioni i destaqui per parlar d’unes temàtiques més específiques que s’aniran concretant amb les experiències que proporcionaran les diferents edicions.
Entre aquests punts d’interès, volem reflectir el desenvolupament de zones rurals, el despoblament, les xarxes que es teixeixen entre el món rural i l’urbà, l’àmbit rural com a context de frontera, el límit entre la civilització i el món salvatge o el costat més fosc del món rural (crims de frontera). La nostra aposta és per les noves visions que apunten els estudis geogràfics actualment (agròpolis, rururbà…)
+info mostremp.cat

Organitzen: Associació Mostremp (Amics del Cinema de Tremp) · Ajuntament de Tremp · Ajuntament de Sort
Patrocinent: Bodegas Torres · Diputació de Lleida · Institut d’Estudis Ilerdencs · Consell Comarcal del Pallars Jussà · La Masovera

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back to top
Skip to content