3r Tast de Llengües

EOI La Seu d'UrgellAmb la finalitat de promoure el coneixement d’altres llengües i l’apropament de les diferents cultures que conviuen al nostre entorn, l’EOI de la Seu d’Urgell us convida al tercer Tast de Llengües.

Aquesta iniciativa està adreçada als alumnes de l’Escola de la Seu i els CPD de Sort i Puigcerdà, així com a tots els veïns de la Seu, Sort i Puigcerdà i comarques. Compta amb la valuosa ajuda d’un seguit de conv idats lingüístics que viuen a casa nostra.

Aquests convidats lingüístics, la majoria nadius de les diferents llengües, col·laboren de manera totalment gratuïta amb l’Escola per presentar la seva llengua durant mitja hora. Els convidats fan la presentació des de l’àmbit lingüístic, amb les salutacions, l’alfabet o els números o els accents dels diferents parlars; des de l’àmbit cultural, amb una breu història de la llnegua, un plat i beguda típica, cançons, danses, tradicions, algun autor/a literari, diari o revista coneguts, contes i llegendes de tradició oral, i al final de la sessió, els assistents poden fer preguntes als convidats lingüístics.

Algunes de les llengües que podreu “tastar”
Alemany, euskera, italià, polònes, búlgar, francès…

Lloc: CPD de Sort (INS Hug Roger III · c/Joaquim Sostres, s/n)
Data: Dimecres 19 de novembre de 2014
Horari: dues sessions, de 18.00 a 18.30 h i de 18.45 a 19.15 h
Activitat gratuïta i oberta a tothom

Organitza: EOI de La Seu d’Urgell
Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sort

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top