3r Concurs de Cartells FeMAP 2016

VOTACIONS EN LÍNIA DEL CONCURS DE CARTELLS

Per tercer any consecutiu el FeMAP obre les votacions online per escollir el cartell que representarà l’edició de 2016. Les votacions es podran efectaur fins el 10 de gener a través del web del Festival

http://femap.cat/votacions

Enguany s’han presentat un total de 30 propostes (8 més que el 2015), procedents d’Andorra, Sort, Tremp, la Seu d’Urgell, la Torre de Capdella i la Pobla de Segur. Cada votant pot apostar fins a un màxim de 3 cartells diferents i no pot concedir més d’un vot a un mateix cartell.

D’aquesta votació popular sortiran 3 finalistes que, juntament amb 3 més escollits per un comitè tècnic, passaran a la fase final on s’escollirà el cartell guanyador.

Animeu-vos a votar!

BASES DEL CONCURS

Guanyador edició 2015
Guanyador edició 2015

El Festival de Música Antiga dels Pirineus convoca el tercer concurs per tal de seleccionar el cartell que serà la imatge oficial de la seva sisena edició. El FeMAP pretén d’aquesta manera estimular la creativitat i la participació d’artistes pirinencs i fomentar la difusió de la seva obra.

Participants

El concurs està obert a tots els residents en algun dels municipis FeMAP, que a l’hora de fer pública la convocatòria són aquests: Alp, Alt Àneu, Avià, Bagà, Berga, Bossòst, Estamariu, Esterri d’Àneu, Guardiola de Berguedà, La Guingueta d’Àneu, Llívia, La Pobla de Segur, Puigcerdà, Riner, Ripoll, Salàs de Pallars, Sant Joan de les Abadesses, La Seu d’Urgell, Sort, La Torre de Capdella, Tremp, Vall de Boí, Vilaller i qualsevol de les parròquies d’Andorra. Si durant el termini de presentació algun altre municipi s’incorpora al FeMAP, es comunicarà oportunament a través del web www.femap.cat

L’Associació FeMAP demanarà l’acreditació del municipi de residència als finalistes. En el cas que algun dels finalistes no pugui demostrar la seva residència en un dels municipis FeMAP, serà exclós del concurs i el seu lloc l’ocuparà el candidat següent que hagi obtingut major puntuació.

No es podran presentar els guanyadors d’edicions anteriors.

Calendari

Presentació de propostes: del 20 de novembre de 2015 al 28 de desembre de 2015
Selecció de 6 finalistes: a partir del 30 de desembre de 2015
Publicació de les propostes finalistes: 11 de gener de 2016
Decisió del Jurat: 15 de gener de 2016

femap-2014-02
Guanyador edició 2014

Lliurament i condicions dels treballs presentats

• El cartell ha de ser original i inèdit.
• Es crearà un apartat especial al web del FeMAP on els participants han d’enviar les seves propostes.
• El FeMAP es reserva el dret de no acceptar les propostes que consideri ofensives i/o poc adients.
• En el moment de presentar les propostes, els candidats hauran d’omplir un formulari online, que servirà exclusivament per a deixar constància de la inscripció i per identificar la titularitat de les propostes.
• El cartell s’haurà d’identificar amb un “Títol”, que servirà de referència en el procés de votacions.
• El cartell s’ha de presentar en format JPG o PDF, la mida ha de ser d’A3, en format vertical o horitzontal i a 72 ppp de resolució. El pes de l’arxiu no podrà superar els 600 KB. Els cartells amb diferent format d’arxiu, suport, mida o proporcions, no seran acceptats.
• Serà imprescindible, a més, respectar totes les condicions tècniques establertes a l’apartat Entrega art final del cartell guanyador.

Premis

1r premi: el premi serà de 2000 €
• Els 5 finalistes que no hagin assolit el primer premi obtindran un passi per a 2 persones per a tots els concerts del FeMAP 2016 i un exemplar del CD del Festival.

Selecció de finalistes i del cartell guanyador

La selecció del cartell guanyador es farà a partir d’aquest procés:

• 3 propostes passaran a la fase final després d’una votació popular, que tindrà lloc a partir del 20 de desembre a través de www.femap.cat
• 3 propostes més passaran a la fase final per decisió d’un comitè tècnic format per l’Associació FeMAP i representants dels municipis participants a l’edició 2016

Fase final

Un jurat d’especialistes decidirà el cartell guanyador. Per a l’avaluació, tindrà en compte especialment:

• L’originalitat de la proposta
• La composició i l’impacte visual
• L’ús d’elements relacionats amb el territori pirinenc, la seva cultura i la seva iconografia

El jurat pot declarar desert el premi si considera que cap de les obres finalistes no té la qualitat suficient. La decisió del jurat serà inapel·lable.

Entrega art final del cartell guanyador

Guanyador edició 2013
Guanyador edició 2013

El guanyador haurà d’entregar el cartell i les corresponents adaptacions en un suport digital que contingui l’art final realitzat en Illustrator (vectorial) i en una versió del programa actualitzada, amb qualitat i resolució òptima per a posteriors aplicacions i reproduccions. També s’hauran d’adjuntar totes les fonts utilitzades. En el cas que fos necessari, també els originals de les imatges digitalitzades en format TIFF-CMYK en alta resolució (300 dpi a mida real i 100 dpi per a gegantografies).

IMPORTANT: En el cas que en el disseny s’utilitzi alguna imatge ja existent i que no pertany a l’autor del cartell, s’haurà de justificar el pagament per la compra dels drets de la imatge. En cas de no realitzar-se aquest pas, el FeMAP no acceptarà el cartell. El FeMAP podrà utilitzar la imatge guanyadora per als desenvolupaments i aplicacions que consideri oportuns, podent reproduir-la, adaptar-la i aplicar-la a tants formats i suports com es necessiti sense necessitat de demanar l’autorització a l’autor.

Propietat intel·lectual

Els dissenys i altres continguts del cartell objecte d’aquest concurs han de ser de l’autori del candidat, que no hi pot incorporar elements creats per terceres persones sense obtenir-ne l’autorització prèvia escrita i la cessió dels drets a favor del FeMAP que s’indiquen a continuació.

La utilització del cartell guanyador comporta la cessió per part del concursant i a favor del FeMAP dels drets exclusius de reproducció, comunicació pública, distribució i transformació del cartell resultant per a la seva explotació, de manera aïllada o en combinació amb altres elements, en/per qualsevol suport, mitjà, tecnologia i sistema, en qualsevol lloc del món i per tot el termini de protecció legal dels drets de propietat intel·lectual i esmentats, sense que aquesta explotació generi el dret de cap pagament addicional al que és previst com a premi. Aquests drets són cedibles pel FeMAP a tercers.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top