1r Concurs d’Aparadors del FeMAP

Cartell_FeMAP_2015_01El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) va néixer per contribuir al desenvolupament econòmic del territori i fomentar-ne el turisme cultural.

Gràcies als diferents serveis utilitzats directament pel mateix festival o pel públic assistent, el FeMAP ha contribuït possitivament a l’economia dels comerços, restaurants, hotels i altres serveis dels diferents municipis on està establert.

Per reforçar encara més aquest aspecte del Festival, per fer-lo més visible, el FeMAP convida tots els comerciants a participar en el 1r Concurs d’Aparadors FeMAP.

El concurs es duu a terme en col·laboració amb les associacions professionals de comerciants i d’hostaleria existents als Pirineus, i pretén visibilitzar des del món del comerç que els Pirineus ofereixen als seus residents i als seus visitants no només el festival de música antiga més gran d’Europa sinó un projecte únic pel seu volum: 26 municipis i 46 concerts en l’edició de 2015.

Bases del 1r Concurs d’Aparadors del FeMAP

1. Participants
Hi poden participar tots els establiments amb seu a qualsevol de les poblacions on es desenvolupa el Festival FeMAP, entre les quals s’hi troba Sort i els nuclis del seu municipi.

2. Procediment de participació
Tots els establiments que vulguin participar-hi hauran d’inscriure’s a través del web (enllaç). Es pot fer també a través del correu electrònic judith@femap.cat o del telèfon 654 473 219
En tots els casos s’haurà de facilitar el nom de l’establiment, l’adreça, correu electrònic, telèfon i els horaris d’obertura per tal que es pugui avaluar la candidatura.
La inscripció s’admetrà com a màxim fins al dia 12 de juny.

3. Decoració
Els establiments que participin al concurs hauran de decorar una part del seu aparador o bé qualsevol altre espai que l’establiment comercial consideri adient, amb motius que tinguin relació amb el FeMAP o amb la música antiga.
Per fer-ho més accessible, i si els establiments comercials ho consideren, podran descarregar-se des de la pàgina web diversos elements que els poden ajudar en la confecció de la decoració, com ara la imatge oficial, la tipografia que es fa servir en el FeMAP 2015, fotografies i altres recursos.
En cap cas, però, la utilització dels elements de la web és de caràcter obligatori.

4. Permanència de l’aparador decorat
L’aparador decorat haurà de ser visible per als vianants com a mínim des del dia 1 al 31 de juliol. L’organització instal·larà a la via pública un adhesiu al davant de l’establiment que cridi l’atenció als vianants.

5. Selecció: fase semifinal
Un jurat comarcal seleccionarà un màxim de tres finalistes de cada comarca, els quals passaran a la fase final del concurs.

6. Selecció: fase final
Un jurat diferent decidirà el primer i el segon premi d’entre tots els establiments seleccionats per a la fase final.

7. Fase complementària de xarxes socials i votació popular
Els concursants que vulguin podran penjar una fotografia del seu aparador al Facebook, animant els contactes a posar-hi un m’agrada.
Al comentari de la fotografia, cal fer-hi constar el nom i municipi de l’establiment i l’etiqueta FeMAP-Festival de Música Antiga dels Pirineus, seguida del hashtag #FeMAPconcursaparadors
La fotografia que rebi més m’agrada serà la guanyadora d’aquesta modalitat. Totes les fotografies tindran temps de ser votades fins el dia 15 d’agost.

8. Calendari
La visita del jurat comarcal als establiments en la fase semifinal es realitzarà entre el 2 i el 9 de juliol. La visita del jurat als establiments que hagin passat a la fase final es realitzarà entre els dies 13 i 18 de juliol.

9. Premis
Per a tots els participants:
• Dues invitacions per assistir a un dels concerts del FeMAP
Per al guanyador de la fase de xarxes socials per votació popular:
• Cistella de productes del Pirineu
Per als guanyadors decidits pel jurat (*):
• 1r premi al millor aparador FEMAP: 600 €
• 2n premi al millor aparador FeMAP: 300 €

10. Jurats
Les deliberacions dels diversos jurats seran secretes i inapel·lables. Els jurats, tant els de la fase semifinal com el de la fase final, podran declarar deserta la seva selecció si així ho creuen oportú. La identitat dels membres del jurat es farà pública un cop hagin estat seleccionats els guanyadors.

11. Informació
Per a qualsevol dubte sobre la interpretació de les bases o per complementar informació, els establiments comercials poden posar-se en contacte amb el telèfon 654 473 219 o amb el correu electrònic judith@femap.cat i la web
http://femap.cat/concursaparadors/informacio

(*) La dotació dels premis estarà subjecta a la retenció fiscal que estableixi la legislació vigent

Organitza: Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP)
Amb el suport de l’Ajuntament de Sort

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top