Tauler d'anuncis

Procés participatiu per a la Reforma Horària

10 octubre 2016  |   General,Novetats,Portada   |   6 Comentaris»
Cliqueu per ampliar la informació

Cliqueu per ampliar la informació

Conferència informativa sobre la Reforma Horària
Dilluns 17 d’octubre, a les 6 de la tarda (18.00h)
Lloc: Casal de Gent Gran

Debat-taller participatiu sobre la Reforma Horària
Dilluns 24 d’octubre, a 2/4 de 5 de la tarda (16.30h)
Lloc: Casal de Gent Gran

Inscriu-te gratuïtament i digues la teva!
http://participa.gencat.cat

En què consisteix el procés participatiu per la Reforma Horària?

Per dur a terme la reforma horària, el Govern de la Generalitat de Catalunya, a través de la Secretaria de Transparència i Govern Obert i juntament amb la Iniciativa per a la Reforma Horària, impulsen un procés participatiu perquè la ciutadania pugui expressar la seva opinió sobre com fer-la efectiva.

En aquest context es debatran, en dotze sessions presencials arreu de Catalunya, els reptes i les oportunitats que ofereix la reforma horària al conjunt de la societat catalana. En aquests debats la ciutadania podrà aportar el seu punt de vista sobre com implementar els canvis que comporta la reforma horària en el funcionament ordinari de la societat.

Les sessions presencials estan tenint lloc a 12 municipis diferents: Terrassa, Barcelona, Igualada, Sort, Lleida, Lloret de Mar, Vilafranca del Penedès, Reus, Tortosa, Girona, Mataró i Esplugues.

Les sessions informatives i participatives a Sort tindran lloc el 17 d’octubre (conferència) i el 24 d’octubre (debat-taller) al Casal de Gent Gran. La conferència informativa anirà a càrrec d’un membre de l’associació Iniciativa per a la Reforma Horària, mentre que la segona, que es realitza una setmana més tard, serà l’espai on es debatran els eixos de la reforma.

Les inscripcions per a les sessions del procés participatiu es poden realitzar a través d’aquest enllaç. Alternativament a les sessions presencials, les persones que vulguin poden fer les seves aportacions per via telemàtica segons l’accelerador o eix en què vulguin participar.

+info http://participa.gencat.cat/ca/articles/proces-participatiu-per-a-la-reforma-horaria

Què és la Reforma Horària?

 • Volem incidir en la reforma dels horaris de manera que s’assoleixi l’adaptació a uns temps més cívics i humanitzats en el marc de l’impuls de la Catalunya que ve.
 • Treballem per consolidar el factor temps com a variable rellevant en la recerca de l’equitat i el benestar.
 • Aquesta iniciativa es basa en les virtuts del benestar, la calma, la coherència, el diàleg, la felicitat, la flexibilitat, la igualtat, la lentitud, la memòria, el pacte, el progrés, la responsabilitat, la serenitat, la sobrietat.

Els 3 grans reptes de la Reforma Horària

 • Recuperar les dues hores de desfassament horari en relació a la resta del món.
 • Impulsar una nova cultura del temps a les organitzacions a favor de models més eficients i flexibles per atendre les noves complexitats socials.
 • Recuperar el fus horari GMT en el marc d’una reordenació global europea.

+info http://www.reformahoraria.cat/

Organitza: Departament d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència
Amb el suport de l’Ajuntament de Sort

 

Vols compartir-ho?

 • Facebook
 • Twitter
 • email
 • Netvibes
 • RSS
 • LinkedIn
 • PDF

Entrades relacionades

6 Comments for this entry

 • Resistencia civil al adoctrinament

  benestar, la calma, la coherència, el diàleg, la felicitat, la flexibilitat, la igualtat, la lentitud, la memòria, el pacte, el progrés, la responsabilitat, la serenitat, la sobrietat.

  Son actitus devant la vida que cadascú escull, els politics no son ningú per dir com s’han de buscar. Basta ja de sacssejar la conciencia de les persones. Basta ja d’adcotrinar al poble de Catalunya i de voler que siguin tots la mateixa cosa…..la societat ha de ser plural. I un ¿govern? o uns politics que busquen un quorum en la manera de ser, pensar o de fer….no son politics sinó dictadors.

  Un deixare una frase perque hi penseu:

  “ES MAS FACIL ENGAÑAR A LA GENTE, QUE CONVENCERLA DE QUE LA ESTAN ENGAÑANDO”

  Poble: recordeu que totes aquestes iniciatives tenen al radera un objectiu individual o col.lectiu d’aconseguir llocs de feina públics, o algún tipus de nogoci.
  Aquets diners, que son de tots, es necessiten per coses més importants, com per eixemple:
  que les activitats extraescolars dels nens siguin gratuites per tots i així no crear greujes comparatius als nostres nens desde petits.

  17 octubre 2016 Respon
 • censura

  censura a l’ajuntament de Sort. no es publiquen els comentaris.

  17 octubre 2016 Respon
 • Pedro Sanchez

  Em sembla increíble que es faci una reunió per escoltar les inquietuts de les persones per el possible canvi horari d’una regió i no es tingui en compte als que no poden asistir a aquest horari. 18: 00 HORES
  Com sempre, son el funcionaris, treballadors públics i sindicalistes, politics, etc els que decidirán per tots…..FALSA DEMOCRACIA = DICTADURA

  17 octubre 2016 Respon
 • Jaume Masteguer

  Jo hi aniré, ara la sortideta despre´s de la feina a fer la birra que no me la treguin….

  17 octubre 2016 Respon

Aví­s Legal | Desenvolupament web Pirineuweb.com